www.csrknjazevac.org.rs

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6

Помоћ и подршка деци са сметњама у развоју

Центар за социјални рад “др Михајло Ступар” у Књажевцу реализује услугу пружања помоћи и подршке деци са сметњама у развоју. Услуга обухвата помоћ и подршку детету током боравка у школи уз помоћ стручног пратиоца и помоћ у кући од стране неговатељице.

Опширније...

Геронтодомаћице - дар с неба

Центар за социјални рад рад реализује пројекат ''Помоћ у кући за старе и особе са инвалидитетом. Услугом је обухваћено 49 корисника са територије града и 60 села књажевачке општине. Кроз јавне радове, ангажоване су три геронтодомаћице, један хаусмајстор и водитељ службе.

Опширније...

Конкурс за доделу субвенција за подизање висегодисњих засада у 2015

Опширније...

Помоћ у кући за старе

Кроз спровођење јавних радова, у Центру за социјални рад реализује се услуга ''Помоћ у кући за за старе и особе са инвелидитетом.''

Опширније...

Jавнa набавкa 1/2015

Предмет јавне набавке, број ЈН 1/2015 oд 03.05.2015.године која се спроводи у поступку јавне набавке мале вредности су добра - гасно уље екстра лако евро ЕЛ за грејну сезону 2015/2016 за потребе Центра за социјални рад „Др Михајло Ступар“ Књажевац.

Опширније...

Центар традиционално поделио пакетићe

Центар за социјални рад у Књажевцу, у сарадњи са локалном самоуправом, традиционално је  поделио 60  Божићних и новогодишњих пакетића за децу без родитељског старања у хранитељским породицама  и за  децу са сметњама у развоју.

Опширније...

Страна 3 од 12