www.csrknjazevac.org.rs

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6

Високе оцене услугама за децу са сметњама у развоју

Пројекат ''Развој услуга за децу са сметњама у развоју у источној Србији'', као пример добре праксе, представљен је на пет конференција у Браничевском, Поморавском, Зајечарском, Борском и Нишавском округу.

Опширније...

Помоћ у кући - велика подршка деци и родитељима

Тимочки клуб био је јуче организатор округлог стола на тему ''Значај услуге помоћ у кући за децу са сметњама у развоју''.

Опширније...

За безбрижно сутра

Састанком у Центру за социјални рад почела је реализација пројекта “За безбрижно сутра”. Изнети су предлози и сугестије, као и примери добре праксе како би се унапредила услуга “Помоћ у кући”.

Опширније...

Кућа на пола пута

Кућа на пола пута је услуга Центра за социјални рад Књажевац, чији је циљ да младим људима помогне да се што пре осамостале.

Опширније...

Дружење деце у “Предаху”

У “Предаху” за децу са сметњама у развоју данас је организован “Весели дан”. Дружили су се малишани из Бољевца, Сврљига, Пирота и Књажевца.

Опширније...

Весели дан у Предаху

У Предаху за децу са сметњама у развоју и њихове породице у суботу, 30.јуна, биће организован ''Весели дан''. Дружиће се деца са територије све четири општине, обухваћене пројектом подршке деци са сметњама у развоју: Сврљига, Бољевца, Пирота и Књажевца. Почетак ''Веселог дана'' је у 10,30 часова.

Страна 5 од 11