www.csrknjazevac.org.rs

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6

Да Наталија проговори и прохода

Четрнаестогодишња Наталија од рођења не говори и не хода. За терапију која би јој помогла породици је потребно 3.000 евра. Новац за почетак терапије прикупили су људи из њиховог окружења.

Опширније...

Услуге социјалне заштите представљене у пет округа

Пројекат “Развој услуга за децу са сметњама у развоју у Источној Србији” реализује се у општинама Књажевац, Бољевац, Сврљиг и Пирот. Једна од планираних активности у пројекту је реализација пет конференција у Браничевском, Поморавском, Зајечарском и Борском, Нишавском и Расинском округу у циљу представљања услуга помоћ у кући и предах за децу са сметњама у развоју.

Опширније...

Хуманитарна приредба

У среду, 20. јуна, у сали Културног центра у Сврљигу, у оранизацији Центра за социјални рад Сврљиг, Татјане Лазаревић, чланице Општинског већа и Јелене Ђорђевић која је психолог пројекта „Помоћ у кући за децу ометену у развоју“, одржана је хуманитарна приредба под слоганом „И ја имам право на детињство“.

Опширније...

Конференција о услугама социјалне заштите

У Зајечару је одржана конференција под називом ''Развој услуга за децу са сметњама у развоју''. Представљене су услуге помоћ у кући и предах за децу са сметњама у развоју, које са успехом функционишу у књажевачкој општини. Конференцију је организовао РАРИС.

Опширније...

Одржана конференција "Развој услуга за децу са сметњама у развоју у Источној Србији"

19.06.2012.год. у сали Регионалне привредне коморе Крушевац, са почетком у 10.30х, одржана је конференција поводом промовисања услуге и пројекта „Развој услуга за децу са сметњама у развоју у источној Србији“. Пројекат финансира делегација ЕУ у Србији уз подршку Уницеф-а и Министарства рада и социјалне политике Републике Србије.

Опширније...

“Предах” за децу, одмор за родитеље

Данас је отворен “Предах”, објекат за привремени смештај деце са сметњама у развоју. Ова специфична услуга у Књажевцу део је пројекта “Развој услуга унутар заједнице за децу са сметњама у развоју и њихове породице” који се реализује у 41 општини у Србији.

Опширније...

Страна 6 од 11