www.csrknjazevac.org.rs

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6

Хуманитарна приредба

У среду, 20. јуна, у сали Културног центра у Сврљигу, у оранизацији Центра за социјални рад Сврљиг, Татјане Лазаревић, чланице Општинског већа и Јелене Ђорђевић која је психолог пројекта „Помоћ у кући за децу ометену у развоју“, одржана је хуманитарна приредба под слоганом „И ја имам право на детињство“.

Опширније...

Конференција о услугама социјалне заштите

У Зајечару је одржана конференција под називом ''Развој услуга за децу са сметњама у развоју''. Представљене су услуге помоћ у кући и предах за децу са сметњама у развоју, које са успехом функционишу у књажевачкој општини. Конференцију је организовао РАРИС.

Опширније...

Одржана конференција "Развој услуга за децу са сметњама у развоју у Источној Србији"

19.06.2012.год. у сали Регионалне привредне коморе Крушевац, са почетком у 10.30х, одржана је конференција поводом промовисања услуге и пројекта „Развој услуга за децу са сметњама у развоју у источној Србији“. Пројекат финансира делегација ЕУ у Србији уз подршку Уницеф-а и Министарства рада и социјалне политике Републике Србије.

Опширније...

“Предах” за децу, одмор за родитеље

Данас је отворен “Предах”, објекат за привремени смештај деце са сметњама у развоју. Ова специфична услуга у Књажевцу део је пројекта “Развој услуга унутар заједнице за децу са сметњама у развоју и њихове породице” који се реализује у 41 општини у Србији.

Опширније...

Конференција „Развој услуга за децу са сметњама у развоју у источној Србији“

Дана, 14.06.2012. године, уз техничку помоћ Регионалне развојне агенције „Браничево-Подунавље“, у Пожаревцу је одржана Конференција у оквиру пројекта „Развој услуга за децу са сметњама у развоју у источној Србији“, који финансира Делегација ЕУ у Републици Србији уз подршку Уницеф-а и Министарства рада и социјалне политике Републике Србије.

Опширније...

Помоћ за децу са сметњама у развоју

У оквиру пројекта "Развој услуга за децу са сметњама у развоју у источној Србији" представљене су услуге социјалне заштите намењене овој деци и њиховим породицама.

Опширније...

Страна 6 од 11