www.csrknjazevac.org.rs

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6

Конкурс за неговатељице

Центар за социјални рад “Др Михајло Ступар“ - Књажевац, као пружалац услуге у оквиру пројекта „Развој услуга за децу са сметњама у развоју у источној Србији“ расписује конкурс за неговатељице. Конкурс је отворен до 16.септембра 2011.године до 15:00 часова.

Опширније...

Дневни боравак

Национална служба за запошљавање маја 2011 године одобрила је средства за финансирање пројекта „Дневни боравак за децу са поремећајем у понашању“ са којим је ЦСР Књажевац учествовао на конкурсу за организовање спровођења јавних радова код НСЗ.

Опширније...

Помоћ у кући

Еврoпска делегација, УНИЦЕФ и Министарствo рада и сoцијалне пoлитике пoдржали су прoјекат „Развoј услуга сoцијалне заштите за децу са сметњама у развоју Источне Србије“ којим ће руководити општина Књажевац а партнери ће јој бити Општине Бољевац, Сврљиг, Пирот и НВО „Пиргос“ из  Пирота.

Опширније...

Министар Љајић разговарао са грађанима Књажевца

Министар рада и социјалне политике Расим Љајић, разговарао је у Центру за социјални рад у Књажевцу са грађанима који имају проблем да из различитих разлога остваре своја права из области социјалне заштите.

Опширније...

Министар Љајић у Књажевцу

Министар рада и социјалне политике Расим Љајић ће у четвртак. 10. фебруара 2011. године с почетком у 10,30 часова разговарати са грађанима Књажевца о њиховим проблемима из делокруга надлежности Министарства рада и социјалне политике. Министар Љајић ће са грађанима разговарати у просторијама Центра за социјaлни рад у Књажевцу, улица Карађорђева број 53.

Опширније...

Професионална помоћ жртвама насиља

У сарадњи са Центром за социјални рад, Здравственим центром и Полицијском станицом, Тимочки клуб реализује пројекат ’’Рука руци’’, усмерен ка препознавању родно заснованог насиља. У склопу пројекта, у Књажевцу је формиран мобилни тим.

Опширније...

Страна 10 од 11