www.csrknjazevac.org.rs

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6

Министар Љајић у Књажевцу

Министар рада и социјалне политике Расим Љајић ће у четвртак. 10. фебруара 2011. године с почетком у 10,30 часова разговарати са грађанима Књажевца о њиховим проблемима из делокруга надлежности Министарства рада и социјалне политике. Министар Љајић ће са грађанима разговарати у просторијама Центра за социјaлни рад у Књажевцу, улица Карађорђева број 53.

Опширније...

Професионална помоћ жртвама насиља

У сарадњи са Центром за социјални рад, Здравственим центром и Полицијском станицом, Тимочки клуб реализује пројекат ’’Рука руци’’, усмерен ка препознавању родно заснованог насиља. У склопу пројекта, у Књажевцу је формиран мобилни тим.

Опширније...

Стигао новац за угрожене породице

Уочи новогодишњих празника, Центар за социјални рад помоћи ће најугроженијим књажевачким породицама. Наиме, расподелом средстава за помоћ породицама којима је угрожена егзистенција, општини Књажевац, односно Центру за социјални рад припало је 1.400.000 динара.

Опширније...

Помоћ најугроженијима

Расподелом средстава за помоћ породицама и појединцима којима је угрожена егзистенција обухваћене су  општине чији је степен развијености испод Републичког просека  у складу са уредбом Владе Републике Србије о породицама и појединцима којима је угрожена егзистенција о утврђивању јединствене листе региона и јединице локалне самоуправе за 2010. годину ( Сл. Гласник РС " бр. 51  од 27.07.2010. године ) као и осам центара за социјални рад за Косова и Метохије.

Опширније...

Дневни боравак

Дневни боравак за децу и младе са поремећајем у понашању развијамо као нову услугу у локалној заједници од новембра 2009. год.

Опширније...

"Кућа на пола пута" – Корак до самосталности

"Кућа на пола пута" је нова услуга у локалној заједници. Део је система постинституционалне подршке младима који напуштају систем социјалне заштите и намењена је младима који су били у статусу деце без родитељског старања, а са пунолетством, излазе из система социјалне заштите.

Опширније...

Страна 11 од 11