www.csrknjazevac.org.rs

Састанак клуба родитеља деце са сметњама у развоју

Ел. пошта Штампа ПДФ

У просторијама Омладинског клуба Центра за социјални рад "Др Михајло Ступар" Књажевац, 03.11.2011. у 16 часова одржан је први састанак клуба родитеља деце са сметњама у развоју.

  

Састанку су поред родитеља, деце, неговатељица и стручних радника ЦСР Књажевац  - пружаоца услуге "Помоћ у кући за децу са сметњама у развоју" у општини Књажевац присуствовали председник општине Књажевац Младен Радосављевић и чланови пројектног тима "Развој услуга за децу са сметњама у развоју у источној Србији"- Снежана Павковић, менаџер Пројекта и Марија Јеленковић, Финансијски менаџер Пројекта, Анкица Марковић, начелник општине за финансије, стручни радници Завода за васпитање младежи ангажовани на услузи "Предах за децу са сметњама у развоју и њихове породице" (регионална услуга за децу из четири општине конзорцијума, која се тек успоставља) као и представници медија.

Састанак је имао за циљ:
- међусобно упознавање корисника и пружаоца услуга,
- упознавање доносиоца одлука на локалном нивоу са услугама и реализацијом пројекта
- упознавање јавности  са услугама.

Чланови породица деце са сметњама у развоју имали су прилику да поставе питања и добију информације у вези почетка реализације нових услуга у локалној заједници. И овај пут на делу смо показали – ДА БОЉИ СМО ЗАЈЕДНО. Деца су у дворишту ЦСР Књажевац засадила саднице тује и тако добила свој простор назван ПАРК ПРИЈАТЕЉСТВА, који ћемо даље заједно неговати и улепшавати.